Склад:
● сухі хлеб (300 г),
● свіное сала (150 г),
● яйкі (3 шт.),
● цыбуля (2 шт.),
● соль, зеляніна.
Гатаванне
Смажыць скваркі з дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй і кубікамі нарэзанага хлеба. У рондаль наліць 1,5 л вады, пакласці засмажку, соль і давесці да кіпення. Як толькі вада закіпіць, у рондаль асцярожна ўліць растертыя яйкі, бесперапынна памешваючы суп. Дадаць зеляніну (кроп, пятрушка).
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Паўлінава”
Аніпчанка Алена
+375 (29) 726-64-69
+375 (29) 723-63-42
onipka@yandex.ru
Бресцкая вобл., Баранавіцкі р-н, в. Паўлінава, вул. Падлесная, д. 6
Агроусадьба
Каментары