Склад:
● рошчына (500 г) (можа прадавацца ў сухім выглядзе),
● вада (2 л),
● мука (3,5 л).
Гатаванне
Выкласць рошчыну, дадаць вады, шклянку мукі. Усе замешаць, дадаць 5 слоікаў (паўлітровых) мукі. Змяшаць. Пакінуць у цёплае месца, цеста павінна падняцца ў 2 разы. Дадаць 2 слоікі мукі па 0,5 л. Замяшаць і адкласці закваску ў слоік (века павінна быць без дзіркі). Можна дадаць у хлеб семечкі, кунжут і г.д.
Скласці ў форму (падымецца ў цёплым месцы), у печ на працягу 60–75 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Раўнавага”
Мытнік Алег
+375 (29) 164-81-90
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Малая Дайноўка, д. 42
Агроусадьба
Каментары