Склад:
● лісце агурочнай травы,
● зялёныя лісце часнаку і кропу,
● соль,
● квас на бярозавым соку,
● смятана.
Гатаванне
Лісце агурочнай травы, зялёнае лісце часнаку і кропу ў роўных прапорцыях парэзаць і расцерці ў ступцы або міксерам да стану аднастайнай масы. Дадаць квас на бярозавым соку і смятану да кансістэнцыі густога супу – чым кіслейшы сок, тым саладзейшая смятана (дадаць разам для таго, каб дабіцца кісла-салодкага смаку). Халаднік падаць з гарачай адваранай бульбай. Можна дадаць соль па смаку, радыску нарэзаную.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Свіцязянка”
Кітун Ганна
+375 (29) 675-87-80
switezianka@rambler.ru
Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, в. Варонча
Агроусадьба
Каментары