Склад:
● свініна (10 кг),
● перац чорны,
● гарчыца,
● каляндра,
● часнок,
● соль (150 г),
● вада (0,5 л).
Гатаванне
Свініну нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць спецыі (чорны перац, гарчыца, каляндра, соль), кіпячоную ваду. Добра змяшаць, пакінуць на суткі, дадаць дробна нарэзаны часнок і пры дапамозе мясасечкі разапхнуць фарш у прыгатаваныя кішкі. Выпякаць у духоўцы каля 1 гадзіны.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “На Зарэчнай вуліцы”
Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru
Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8
Агроусадьба
Каментары