Каўбаса сялянская

Склад:

● свініна (10 кг),

● перац чорны,

● гарчыца,

● каляндра,

● часнок,

● соль (150 г),

● вада (0,5 л).

Гатаванне

Свініну нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць спецыі (чорны перац, гарчыца, каляндра, соль), кіпячоную ваду. Добра змяшаць, пакінуць на суткі, дадаць дробна нарэзаны часнок і пры дапамозе мясасечкі разапхнуць фарш у прыгатаваныя кішкі. Выпякаць у духоўцы каля 1 гадзіны.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.