Катлеты са шчупака ад аграсядзібы “Белыя лугі”

Склад:

● шчупак (200 г),

● свіны фарш (100 г),

● рыс (20 г),

● цыбуля (50 г),

● морква (50 г),

● яйка,

● паніровачныя сухары.

Гатаванне

Аддзяліць рыбу ад костак і прыгатаваць фарш. Дадаць трохі тлустага свінога фаршу або шпіка. Адварыць і астудзіць рассыпісты рыс. Абсмажыць цыбулю з морквай. Змяшаць усё, дадаць яйка і паніровачныя сухары, пасаліць, абсмажыць на вялікім агні і тушыць 15 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары