Склад:
● шчупак (200 г),
● свіны фарш (100 г),
● рыс (20 г),
● цыбуля (50 г),
● морква (50 г),
● яйка,
● паніровачныя сухары.
Гатаванне
Аддзяліць рыбу ад костак і прыгатаваць фарш. Дадаць трохі тлустага свінога фаршу або шпіка. Адварыць і астудзіць рассыпісты рыс. Абсмажыць цыбулю з морквай. Змяшаць усё, дадаць яйка і паніровачныя сухары, пасаліць, абсмажыць на вялікім агні і тушыць 15 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Белыя лугі”
Радзюкевіч Іван
+375 (29) 392-39-23
belieluga@gmail.com
Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы
Агроусадьба
Каментары