Карп фаршыраваны ад аграсядзібы “Тадосі”

Склад:

● рыба,

● цыбуля,

● часнок,

● хлеб,

● малако,

● масла,

● яйка,

● соль,

● перац.

Гатаванне

Рыбу пачысціць, не адразаючы галавы, выдаліць шчэлепы, аддзяліць мякаць. Да мякаці рыбы без костак дадаць пасераваную цыбулю, часнок, размочаны ў малацэ хлеб, прапусціць усё праз мясасечку, дадаць мяккага масла, яйка, соль, перац і перамяшаць. Атрыманым фаршам напоўніць скуру карпа і запякаць у духоўцы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба ТадосіАнішчана Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28

Агроусадьба

Каментары