Склад:
● рыба,
● цыбуля,
● часнок,
● хлеб,
● малако,
● масла,
● яйка,
● соль,
● перац.
Гатаванне
Рыбу пачысціць, не адразаючы галавы, выдаліць шчэлепы, аддзяліць мякаць. Да мякаці рыбы без костак дадаць пасераваную цыбулю, часнок, размочаны ў малацэ хлеб, прапусціць усё праз мясасечку, дадаць мяккага масла, яйка, соль, перац і перамяшаць. Атрыманым фаршам напоўніць скуру карпа і запякаць у духоўцы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Тадосі”Анішчана Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28
Агроусадьба
Каментары