Карп фаршыраваны ад аграсядзібы “Мазурны бераг”

Склад:

● карп,

● спецыі,

● сала,

● цыбуля.

Гатаванне

Пачысціць карпа, зняць з яго скуру (пачынаючы з галавы). Аддзяліць мяса ад костак, дадаць цыбулю, трохі сала, спецыі, усё перакруціць у мясасечцы. Начыніць атрыманым начыннем скуру карпа. Пасаліць, дадаць спецыі.

Паставіць карпа ў духоўку, запекчы да залацістай скарыначкі. Перыядычна трэба паліваць карпа сокам, які выдзяляецца з рыбы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Мазурны бераг

Цярэшка Эдуард

+375 (21) 523-74-11

+375 (29) 718-21-24

disna@tut.by

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, в. Мазурына

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.