Склад:
● невялікі качан капусты (1 шт.),
● морква (2 шт. буйныя),
● каўбасы (сардэлькі, вяндліна) (300 г),
● соль,
● перац,
● лаўровы ліст,
● зеляніна кропу, цыбулі,
● алей.
Гатаванне
Капусту дробна нашаткаваць. Моркву нацерці на тарцы. Каўбасу нарэзаць дробнымі кубікамі. Узяць рондаль з тоўстым дном або казан. На алеі трохі абсмажыць моркву, дадаць каўбасу, абсмажыць. Дадаць капусту, усё змяшаць, пасаліць, папярчыць.
Можна дадаць трохі вады. Тушыць каля гадзіны, пакуль капуста не стане мяккай і залацістай. У самым канцы дадаць 2–3 лаўровага ліста і дробна нарэзаную зеляніну кропу.
Перад падачай пасыпаць цыбуляй.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Калі Ласка”
Манкевіч Фадзей
+375 (29) 786-42-17
+375 (44) 464-56-65
info@usadbakalilaska.by
Гродзенская вобл., г. п. Карэлічы, вул. Кастрычніцкая, д. 39
Каментары