Калдуны з мясам ад аграсядзібы “Хутара Ёдзішкі”

Склад:

● бульба,

● фарш мясны “Ёдзішкі”,

● яйка,

● цыбуля,

● мука,

● соль,

● перац,

● алей (для смажання),

● смятана (для падачы)

Гатаванне

Сырую бульбу нацерці на буйной тарцы. Дадаць яйка, муку, соль, перац па смаку, змешаць. У фарш дадаць дробна нарэзаную цыбулю, соль і перац па смаку. На патэльні разагрэць алей, выкладаць 1 сталовую лыжку бульбы, як дранік, зверху фарш тонкім пластом, а зверху фаршу яшчэ 1 сталовую лыжку бульбы. Абсмажыць з двух бакоў.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хутар Ёдзішкі

Абрамова Татьяна+375 (29) 870-44-18

hutor@edishki.by

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі

Агроусадьба

Каментары