Склад:
● бульба,
● фарш мясны “Ёдзішкі”,
● яйка,
● цыбуля,
● мука,
● соль,
● перац,
● алей (для смажання),
● смятана (для падачы)
Гатаванне
Сырую бульбу нацерці на буйной тарцы. Дадаць яйка, муку, соль, перац па смаку, змешаць. У фарш дадаць дробна нарэзаную цыбулю, соль і перац па смаку. На патэльні разагрэць алей, выкладаць 1 сталовую лыжку бульбы, як дранік, зверху фарш тонкім пластом, а зверху фаршу яшчэ 1 сталовую лыжку бульбы. Абсмажыць з двух бакоў.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Хутар Ёдзішкі”
Абрамова Татьяна+375 (29) 870-44-18
hutor@edishki.by
Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі
Агроусадьба
Каментары