Дзеруны па-панску

Склад:

● бульба,

● цыбуля,

● морква,

● яйка,

● соль,

● перац;

соус:

● смятана,

● цёрты хрэн,

● кроп,

● соль.

Гатаванне

Ачысціць бульбу, цыбулю, моркву. На буйной тарцы нацерці бульбу і цыбулю, на бульбяной тарцы пацерці моркву. У змесціва дадаць яйка, соль, перац. Абсмажваць дзеруны з двух бакоў у таплёным масле. Падаваць блінцы з вострым соусам: змяшаць смятану з цёртым хрэнам і нарэзаным дробна кропам, пасаліць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Панскі двор

Казлоўская Ядвіга

+375 (29) 787-19-19

+375 (29) 781-71-2

a-kozlovskiy@bk.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4

Агроусадьба

Каментары