Склад:
● бульба (260 г),
● мука пшанічная (5 г),
● цыбуля (55 г),
● яйкі (20 г),
● алей (30 г),
● фарш свіны (75 г),
● шампіньёны (60 г),
● смятана,
● зеляніна.
Гатаванне
Сырую абабраную бульбу і цыбулю працерці, дадаць муку, соль, яйкі, старанна перамяшаць.
На патэльню выкласці дранікі, на іх паверхню выкласці фарш, паліць смятанай і запякаць пры тэмпературы 210–220 °С 5–10 хвілін да залацістага колеру.
Фарш: свініну нарэзаць брускамі, адварныя грыбы і цыбулю нарэзаць саломкай. На разагрэтую патэльню выкласці мяса, грыбы і абсмажваць 5 хвілін, увесь час памешваючы, затым дадаць цыбулю і смажыць яшчэ 5–10 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Нацыянальны парк “Прыпяцкі”+375 (29) 125-00-95
nptourism@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Сашы Глушко, д. 7А
Агроусадьба
Каментары