Бульбяныя гнёзды са спіралькамі

Склад:

● бульба,

● перац,

● алей / тлушч,

● фарш,

● соль,

● цыбуля,

● часнок (1 зубчык).

Гатаванне

Выбраць сярэднюю бульбу. Ачысціць і выразаць адмысловым прыстасаваннем сярэдзіну ў бульбы, кожную вышмараваць перцам і алеем або тлушчам. Змяшаць фарш з соллю і дробна нарэзанай цыбуляй, дадаць здробнены зубчык часнаку. Фаршаваць бульбу. Пячы ў духоўцы на блясе, паклаўшы бульбу на скваркі. Тут жа запякаць і спіралькі. Смажыць 1–1,5 гадзіны пры тэмпературы 180 °С. Падаваць са свежай гароднінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Панскі двор

Казлоўская Ядвіга

+375 (29) 787-19-19

+375 (29) 781-71-20

a-kozlovskiy@bk.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.