Склад:
● рэбры свіныя,
● бульба,
● мяса,
● морква,
● цыбуля,
● соль,
● спецыі для бульбы,
● пятрушка,
● кроп.
Гатаванне
Рэбры свіныя абсмажыць на алеі, пасаліць, дадаць спецыі. Пакласці ў чыгунок. Моркву, цыбулю нарэзаць кольцамі, змясціць туды ж. Дадаць соль, спецыі для бульбы, пятрушку і кроп. Бульбу нарэзаць дзелькамі, пакласці ў чыгунок, змяшаць.
Наліць вады, каб яна пакрыла бульбу. Чыгунок накрыць вечкам. Паставіць яго ў гарачую печ на 3–4 гадзіны.
Падаваць гарачым.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Бярэзіна”Кавалёў Зміцер+375 (29) [email protected]
Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Гагалі, д. 7
Агроусадьба
Каментары