Бульба з печы

Склад:

● рэбры свіныя,

● бульба,

● мяса,

● морква,

● цыбуля,

● соль,

● спецыі для бульбы,

● пятрушка,

● кроп.

Гатаванне

Рэбры свіныя абсмажыць на алеі, пасаліць, дадаць спецыі. Пакласці ў чыгунок. Моркву, цыбулю нарэзаць кольцамі, змясціць туды ж. Дадаць соль, спецыі для бульбы, пятрушку і кроп. Бульбу нарэзаць дзелькамі, пакласці ў чыгунок, змяшаць.

Наліць вады, каб яна пакрыла бульбу. Чыгунок накрыць вечкам. Паставіць яго ў гарачую печ на 3–4 гадзіны.

Падаваць гарачым.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба БярэзінаКавалёў Зміцер+375 (29) 682-81-10gagali7@mail.ru
Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Гагалі, д. 7

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.