Бульба-гармонік

Склад:

● бульба,

● лустачкі бекону,

● сыр,

● шампіньёны.

Гатаванне

Бульбу ачысціць, пажадана выбраць не вельмі буйную, выцягнутай формы. Зрабіць надрэзы па ўсёй бульбачцы, не даразаючы да канца. У кожны разрэз уставіць лустачку бекону, можна чаргаваць бекон з сырам ці бекон з дзелькамі шампіньёнаў. Зверху паперчыць, загарнуць у фальгу (можна ў фальгу пакласці яшчэ зубчык часнаку) і адправіць у духоўку, хвілін на 40.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
[email protected]

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары