Боршч з фасоляй

Склад:

● насечаныя кавалачкі вяндліны,

● ялавічына / нятлустае свіное мяса,

● фасоля (пераважна белая),

● свежая / квашаная капуста,

● звараная бульба,

● звараныя буракі,

● морква,

● цыбуля,

● спецыі,

● соль.

Гатаванне

Зварыць булён з насечаных костачак вяндліны, ялавічыеы ці нятлустага свінога мяса. Асобна зварыць фасолю. У гатовы булён дадаць свежую або квашаную капусту. Калі капуста свежая, то сумесна дадаць падрыхтаваную і нарэзаную бульбу. Пры квашанай капусце бульбу дадаць пазней. Дадаць таксама звараныя і нарэзаныя саломкай буракі. Моркву, цыбулю пасераваць на раслінным алеі і дадаць у булён хвілін за 10 да заканчэння варкі. За 5 хвілін да гатоўнасці дадаць спецыі, соль. У выпадку выкарыстання свежай капусты для падкіслення дадаць расол ад квашанай капусты. У талерку дадаць па жаданні смятану, расцёрты з соллю часнок.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Сябрына

Мінюковіч Віктар

+375 (29) 860-73-90

+375 (29) 956-35-40

syabryna@gmail.com

Мінская вобл., Мінскі р-н, в. Прылукі, вул. Міцкевіча, д. 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.