Боршч з баранінай

Склад:

● бараніна,

● бульба,

● капуста,

● цыбуля,

● морква,

● салодкі перац,

● памідоры,

● зялёная цыбуля,

● кроп,

● таматавы соус,

● спецыі,

● смятана.

Гатаванне

Зварыць бараніну (40 хвілін).

Пачысціць бульбу, нарэзаць на дробныя кавалачкі, дадаць у булён і варыць да гатоўнасці. Пашаткаваць капусту і дадаць у булён.

На патэльні абсмажыць дробна нарэзаную цыбулю, дадаць моркву, салодкі перац, памідоры, зялёную цыбулю і кроп. У канцы дадаць таматавы соус і спецыі.

Гатовую сумесь адправіць у рондаль з булёнам.

Падаць на стол са смятанай.

Дзе пакаштаваць

АграсядзібаШэрая Шыйка

Маханькова Святлана

+375 (44) 717-52-86

serayasheikaa@gmail.com

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.