Склад:
● бараніна,
● бульба,
● капуста,
● цыбуля,
● морква,
● салодкі перац,
● памідоры,
● зялёная цыбуля,
● кроп,
● таматавы соус,
● спецыі,
● смятана.
Гатаванне
Зварыць бараніну (40 хвілін).
Пачысціць бульбу, нарэзаць на дробныя кавалачкі, дадаць у булён і варыць да гатоўнасці. Пашаткаваць капусту і дадаць у булён.
На патэльні абсмажыць дробна нарэзаную цыбулю, дадаць моркву, салодкі перац, памідоры, зялёную цыбулю і кроп. У канцы дадаць таматавы соус і спецыі.
Гатовую сумесь адправіць у рондаль з булёнам.
Падаць на стол са смятанай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Шэрая Шыйка”
Маханькова Святлана
+375 (44) 717-52-86
serayasheikaa@gmail.com
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А
Агроусадьба
Каментары