Бліны на казіным малацэ

Склад:

● малако казінае (1–1,5 л),

● мука пшанічная (4–5 шклянкі),

● яйка курынае (6–8 шт.),

●соль (½ ч. л.),

●алей сланечнікавы (50 г),

●цукар (1 ч. л.).

Гатаванне

Узбіць яйкі з цукрам, паступова увесці муку і соль. Уліць малако і акуратна размяшаць да аднастайнай масы. Дадаць у цеста алей і выпякаць бліны на моцна разагрэтай патэльні.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Азёрная

Мацкевіч Тамара

+375 (21) 593-57-47

+375 (33) 309-68-43

Віцебская вобл., Расонскі р-н., в. Заборʼе, зав. Лясны, д. 7

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.