Склад:
● кабачок (1 шт.),
● бульба (2–3 шт.),
● морква (1 шт.),
● цыбуля (1 шт.),
● яйка (1 шт.),
● часнок, соль, перац – па смаку,
● мука – па смаку.
Гатаванне
Кабачок, пажадана яшчэ не жорсткі, абчысціць ад скуры, разрэзаць і выдаліць мякаць. Нацерці на буйной тарцы.
Бульбу, моркву і цыбулю нацерці на дробнай тарцы.
Усю нацёртую гародніну перамяшаць, дадаць яйка, соль, часнок, муку. Чым менш мукі, тым мякчэйшымі і лягчэйшымі будуць аладкі.
Цеста перамяшаць і пячы аладкі на алеі да залацістай скарынкі. Падаваць са смятанай або соусам з часнаку. Аладкі можна есці і гарачымі, і халоднымі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Млынок”
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com
Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32
Агроусадьба
Каментары