Аладкі з кабачкоў

Склад:

● кабачок (1 шт.),

● бульба (2–3 шт.),

● морква (1 шт.),

● цыбуля (1 шт.),

● яйка (1 шт.),

● часнок, соль, перац – па смаку,

● мука – па смаку.

Гатаванне

Кабачок, пажадана яшчэ не жорсткі, абчысціць ад скуры, разрэзаць і выдаліць мякаць. Нацерці на буйной тарцы.

Бульбу, моркву і цыбулю нацерці на дробнай тарцы.

Усю нацёртую гародніну перамяшаць, дадаць яйка, соль, часнок, муку. Чым менш мукі, тым мякчэйшымі і лягчэйшымі будуць аладкі.

Цеста перамяшаць і пячы аладкі на алеі да залацістай скарынкі. Падаваць са смятанай або соусам з часнаку. Аладкі можна есці і гарачымі, і халоднымі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Млынок
Грыбаў Георгій
+375 (29) 691-03-65
gribov@gmail.com
Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Млыны, вул. Набярэжная, д. 32

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.