Майстар-клас для беларусаў

25 сакавіка італьянскія шэфы Энрыка і Раберта Чарэя правядуць майстар-клас для беларускіх кухароў. Прымуць удзел у майстар-класе братоў Чарэя 12 чалавек, якія пройдуць два этапы конкурснага адбору. Ім трэба будзе расказаць пра сябе і даказаць запал да сваёй прафесіі.

Першы этап стартуе 14 лютага і працягнецца да 7 сакавіка ўключна. На працягу трох тыдняў любы повар кафэ, бара, рэстарана або школьнай сталовай можа адправіць заяўку на ўдзел у выглядзе матывацыйнага эсэ. Арганізатары чакаюць кароткія апавяданні на тэму: "Чаму я хачу прыняць удзел у майстар-класе братоў Чарэя». Пакідаючы заяўку можна з 13 лютага па 7 сакавіка на сайце http://mifest.by/.

13 Сакавіка арганізатары назавуць 20 паўфіналістаў, а ўжо 15 сакавіка яны пакажуць, чаго каштуюць на кухні. Задача будзе адна - прыгатаваць лепшую пасту. Журы фестывалю абярэ 12 лепшых кухараў, якіх 25 сакавіка чакае майстар-клас італьянскіх зорных шэфаў.

У склад журы ўвойдуць рэстаратар Вадзім Пракоп, ацэньваць канкурсантаў будуць прадстаўнікі пасольства Італіі ў Беларусі, арганізатары і партнёры фестывалю.

Матэрыалы належаць сайту http://vsemenu.by/.

 

 

Комментарии