Скрылькі

Склад

:

● бульба (лепш маладая),

● цыбуля,

● спецыі (чорны перац, базілік, маяран),

● грудзінка (сала з праслойкай), можна салёная,

● смятана.

Гатаванне

У форму для выпякання (змазаную алеем) наразаць пласт сырой неабабранай, добра вымытай бульбы (кружочкамі па 0,5 см таўшчынёй). Злёгку пасаліць, затым – пласт рэпчатай цыбулі (тонкімі кольцамі) і пласт тонка нарэзанай грудзінкі, дадаць спецыі і пакрыць усе тонкім пластом смятаны. Паўтарыць 2–3 пласты і выпякаць каля гадзіны пад вечкам. Гатовую страву пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары