Шурпа “Ад гаспадара”

Склад:

● бараніна,

● цыбуля,

● перац балгарскі,

● памідоры,

● морква,

● бульба,

● соль,

● перац,

● спецыі.

Гатаванне


Для гатавання выкарыстоўваецца свежае мяса (бараніна), якое абсмажваецца на рашотцы на вуголлі. Затым у казан трэба дадаць нарэзаную свежую гародніну (цыбуля, перац балгарскі, памідоры, морква, бульба), якія абсмажваюцца разам з мясам. Па абʼёме казана дадаць вады. Па смаку дадаць соль, перац, спецыі і прыправы, а таксама дробна нарэзаную зеляніну.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Яблынаўка

Кухто Алена

+375 (29) 711-67-98

+375 (29) 150-18-06

+375 (29) 590-39-28
nadegda@yablonovca.ru

Віцебская вобл., Верхнядзвінскі р-н, в. Вялікае Сяло

Агроусадьба

Каментары