Склад:
● рыба,
● яйка,
● морква,
● цыбуля,
● масла сметанковае,
● кабачок,
● баклажан,
● часнок,
● спецыі.
Гатаванне
Свежазлоўленую рыбу здрабніць з даданнем вострых прыпраў, зфарміраваць у выглядзе галак, тушыць на “падушцы” са свежай гародніны і прыпраў. Кабачок, баклажан, часнок, цыбулю наразаць дробна і абсмажыць на сметанковым масле на чыгуннай патэльні ў форме аладак.
Дзе пакаштаваць
Аграсядіба “Сядзіба Ос”
Орліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
usadba-os@mail.ru
Мінская вобл., Мінскі р-н, пас. Ратамка, вул. Падгорная, д. 22
Агроусадьба
Каментары