Піражкі “Гарэзы”

Склад:

● бульба,

● свіны фарш,

● адвараныя сушаныя белыя грыбы,

● кмен,

● перац чорны,

● свіны тлушч,

● смятана.

Гатаванне

Піражкі гатуюцца з сумесі адваранай і цёртай на тарцы бульбы. Для начыння выкарыстоўваюць тлусты свіны фарш з адваранымі сушанымі белымі грыбамі. Асаблівасцю гэтых піражкоў зʼяўляецца тое, што пры гатаванні фаршу выкарыстоўваюць кмен у сумесі з чорным перцам. Смажаць піражкі на нутраным свіным тлушчы – здоры. Падаюць са смятанай або падсмажанай на сале цыбуляй.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дабрабыт

Арціменок Лілея
+375 (21) 523-72-59

[email protected]

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Кірава, д. 18

Агроусадьба

Каментары