Наліснік з творагам ад аграсядзібы “Тадосі”

Склад:

● яйкі,

● соль,

● цукар,

● малако,

● мука,

● тварог,

● масла сметанкавае,

● ванілін.

Гатаванне

Бліны: яйка, соль, цукар размешваюць, дадаюць халоднае малако (50 % нормы), усыпаюць муку і ўзбіваць да атрымання аднастайнай масы, паступова дадаючы пакінутае малако. Блінцы выпякаюць на патэльнях да румянага колеру.

Начынне: тварог праціраем да аднастайнай масы, затым дадаём яйкі, муку, цукар, масла сметанковае, ванілін і ўсё дбайна змешваем.

На гатовы блінец выкладваем начынне, загортваем у выглядзе прастакутных пляскатых піражкоў, абсмажваем з абодвух бакоў і ставім у духоўку для запякання.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба ТадосіАнішчанак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28

Агроусадьба

Каментары