Кусачанка з бульбянымі клёцкамі

Склад:

● бульба,

● цыбуля,

● морква,

● алей,

● курыца,

● памідоры,

● зеляніна.

Гатаванне

Свежую моркву, цыбулю, бульбу нарэзаць саломкай і абсмажыць на свежым сметанковым масле. Адварыць курыны булён, курыцу дробна нарэзаць і вярнуць у булён. Дадаць абсмажаныя гародніну і бульбу, варыць да гатовасці, за 5 хвілін да канца гатавання дадаць свежыя вострыя прыправы і нарэзаныя памідоры.

Дзе пакаштаваць

Аграсядіба Сядзіба ОсОрліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
[email protected]
Мінская вобл., Мінскі р-н, пас. Ратамка, вул. Падгорная, д. 22

Агроусадьба

Каментары