Курыца па хатняму

Склад:

●курыца,

●часнык,

●цыбуля,

● маянэз.

●кетчуп,

●соль і спецыі,

●бульба ці іншая гародніна – па жаданні.

Гатаванне

Нарэзаць цыбулю дробнымі кавалачкамі, часнык прапусціць праз прэс. Змяшаць маянэз з кетчупам (або таматавай пастай), часныком і цыбуляй. Гэтым марынадам абмазаць тушку, прысыпаць спецыямі. Марынаваць 1гадзіну пад плёнкай. Падрыхтаваць гародніну (бульбу, кабачок, тамат), нарэзаць кубікамі і змясціць у рукаў для запякання. Выкласці курачку на “падушку” з гародніны, завязаць рукаў. Пакласці пакет на бляху. Паставіць у разагрэтую духоўку на 1,5 гадзіны, запякаць пры тэмпературы 200 °С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары