Каўбаса сялянская

Склад:

● свініна (10 кг),

● перац чорны,

● гарчыца,

● каляндра,

● часнок,

● соль (150 г),

● вада (0,5 л).

Гатаванне

Свініну нарэзаць дробнымі кубікамі, дадаць спецыі (чорны перац, гарчыца, каляндра, соль), кіпячоную ваду. Добра змяшаць, пакінуць на суткі, дадаць дробна нарэзаны часнок і пры дапамозе мясасечкі разапхнуць фарш у прыгатаваныя кішкі. Выпякаць у духоўцы каля 1 гадзіны.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары