Склад:
● бульба,
● цыбуля,
● морква,
● яйка,
● соль,
● перац;
соус:
● смятана,
● цёрты хрэн,
● кроп,
● соль.
Гатаванне
Ачысціць бульбу, цыбулю, моркву. На буйной тарцы нацерці бульбу і цыбулю, на бульбяной тарцы пацерці моркву. У змесціва дадаць яйка, соль, перац. Абсмажваць дзеруны з двух бакоў у таплёным масле. Падаваць блінцы з вострым соусам: змяшаць смятану з цёртым хрэнам і нарэзаным дробна кропам, пасаліць.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Панскі двор”
Казлоўская Ядвіга
+375 (29) 787-19-19
+375 (29) 781-71-2
a-kozlovskiy@bk.ru
Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4
Агроусадьба
Каментары