Бульбяныя гнёзды са спіралькамі

Склад:

● бульба,

● перац,

● алей / тлушч,

● фарш,

● соль,

● цыбуля,

● часнок (1 зубчык).

Гатаванне

Выбраць сярэднюю бульбу. Ачысціць і выразаць адмысловым прыстасаваннем сярэдзіну ў бульбы, кожную вышмараваць перцам і алеем або тлушчам. Змяшаць фарш з соллю і дробна нарэзанай цыбуляй, дадаць здробнены зубчык часнаку. Фаршаваць бульбу. Пячы ў духоўцы на блясе, паклаўшы бульбу на скваркі. Тут жа запякаць і спіралькі. Смажыць 1–1,5 гадзіны пры тэмпературы 180 °С. Падаваць са свежай гароднінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Панскі двор

Казлоўская Ядвіга

+375 (29) 787-19-19

+375 (29) 781-71-20

a-kozlovskiy@bk.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4

Агроусадьба

Каментары