Блінцы з груздоў

Склад:

● тонкія блінцы,

● яйка (2 шт.),

● цукар (0,5 шклянкі),

● малако (2 шклянкі),

● мука,

● цыбуля маленькая,

● марынаваныя грузды.

Гатаванне

Спячы тонкія блінцы. Размяшаць два яйкі. Дадаць паўшклянкі цукру і дзве шклянкі малака, узбіць. Дадаць мукі да паўгустой кансістэнцыі.

Для начынкі з груздоў, абсмажыць на патэльні дробна нарэзаную цыбулю, адварыць рыс. Марынаваныя грузды перакруціць на мясасечку і дадаць у патэльню з цыбуляй. Абсмажыць.

Злучыць цыбулю, грыбы і рыс. Змяшаць.

Гатовы блінец раскласці, пакласці начынне і загарнуць. Абсмажыць з двух бакоў на патэльні.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Шэрая Шыйка

Маханькова Святлана

+375 (44) 717-52-86

serayasheikaa@gmail.com

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Цэнтральная, д. 72А

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.