Бачок па-хатняму

Склад:

● сала,

● соль,

● перац чорны,

● часнок,

● любыя іншыя прыправы – па смаку.

Гатаванне

Для гэтага спосабу засолкі падыйдуць як вялікія, так і сярэднія кавалкі сала. Для пачатку іх трэба нацерці соллю, чорным перчыкам, часнаком (папярэдне здрабніце яго) і іншымі любімымі заправамі. Гатовыя кавалачкі абматаць харчовай плёнкай і прыбраць у маразільную камеру. За два–тры дні да ўжывання дастаць, даць адляжацца салу ў халадзільніку і, можна каштаваць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары