Склад:
● бульба,
● яйка,
● мука,
● перац чорны,
● цыбуля,
● соль,
● сала з мясной праслойкай,
● сметанковае масла,
● смятана.
Гатаванне
Нацерці на дробнай тарцы бульбу, дадаць яйка, муку, чорны перац, цыбулю, соль і дробна нарэзанае сала з мясной праслойкай. Запякаць у духоўцы.
На заключным этапе прыгатаваную страву неабходна вышмараваць сметанковым маслам і смятанай. Падаваць са смятанай, маслам, нарыхтоўкамі з агародніны, можна з чарачкай наліўкі!
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Сядзіба Бабы Мароз”
Мароз Вольга
+375 (29) 924-53-33
Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Зарэчная, д. 10
Агроусадьба
Каментары