LeGourmet club у пошуку найцікавейшых рэцептаў беларускай кухні

Кулінарнае падарожжа ў Гродна гурманаў з мінскага LeGourmet club пачалося з “Мядовага шляху” ў Парэччы і скончылася дэгустацыяй самагонкі ў Каробчыцах. За два дні ў горадзе, 1 і 2 ліпеня, сталічныя кулінары наведалі “Кубу”, “Несцерку”, “Кронан”, “Просто кофе” і “Замак Зеваны”. Мэтай падарожжа было знайсці цікавыя і смачныя месцы за межамі Мінска і распавесці пра магчымасці кулінарных падарожжаў па краіне.

Пошуку натхнёных ежай асобаў і была прысвечана першая паезка Ле Гурмэ ў рэгіёны. Гродна мінскія гурманы выбралі, як “самы прасунуты і набліжаны да Еўропы беларускі горад”.

У кампаніі, што наведала Гродна, былі прафесійныя кухары, кіраўнікі ўстановаў харчавання, дамашнія кулінары-аматары, блогеры і фуд-фатографы. 

Прачытаць усё можна тут.

Матэрыал узят з парталу hrodna.life

           

Каментары