Запяканка тварожная

Склад:

● тварог (200 г),

● яйкі (1 шт.),

● малако (150 г),

● манныя крупы (100 г),

● цукар (50 г),

● чарніцы (50 г).

Гатаванне

Размяць тварог з малаком, дадаць яйка і цукар, Старанна змяшаць, дадаючы манку. Пакінуць на 10 хвілін для загусцення.

Керамічную форму вышмараваць алеем і пасыпаць манкай.

Яшчэ раз змяшаць сумесь, яна павінна мець кансістэнцыю нятлустай смятаны, выліць у форму і пасыпаць ягадамі (яны не павінны патануць).

Паставіць у разагрэтую да 200 °С духоўку, гатаваць 50 хвілін.

Афармленне і падача стравы

Можна есці і гарачай, і халоднай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с.с., в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.