Склад:
● тварог (200 г),
● яйкі (1 шт.),
● малако (150 г),
● манныя крупы (100 г),
● цукар (50 г),
● чарніцы (50 г).
Гатаванне
Размяць тварог з малаком, дадаць яйка і цукар, Старанна змяшаць, дадаючы манку. Пакінуць на 10 хвілін для загусцення.
Керамічную форму вышмараваць алеем і пасыпаць манкай.
Яшчэ раз змяшаць сумесь, яна павінна мець кансістэнцыю нятлустай смятаны, выліць у форму і пасыпаць ягадамі (яны не павінны патануць).
Паставіць у разагрэтую да 200 °С духоўку, гатаваць 50 хвілін.
Афармленне і падача стравы
Можна есці і гарачай, і халоднай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Белыя лугі”
Радзюкевіч Іван
+375 (29) 392-39-23
belieluga@gmail.com
Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с.с., в. Тыневічы
Агроусадьба
Каментары