Язык у вуху

Склад:

● язык свіны,

● вушы свіныя,

● цыбуля,

● морква,

● кроп,

● перац,

● каляндра,

● лаўровы ліст,

● часнок.

Гатаванне

Свіныя язык і вушы заліць вадой, дадаць абабраную цыбуліну (1 шт.), моркву, кроп, перац, каляндру, лаўровы ліст і варыць 1–2 гадзіны на слабым агні.

Дробна пасеч пару галовак часнаку. Дастаць звараныя прадукты з рондаля, язык як бы “загарнуць” у вушы, пераклаўшы часнаком.

Потым загарнуць атрыманыя “скруткі” у цэлафанавы пакет, фальгу або анучку, скласці ў міску, трохі падліць булёну, што быў у рондалі, прыціскнуць прэсам і паставіць у халадзільнік. Пакінуць на ноч –і да раніцы страва гатова!

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Свіцязянка”Кітун Ганна
+375 (29) 675-87-80
svitezanka@rambler.ru
Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, в. Варонча

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.