Склад:
● ялавічына (35 г),
● бурак (20 г),
● бульба (20 г),
● морква (20 г),
● агурок салёны (20 г),
● фасоля кансерваваная (20 г),
● цыбуля (5 г),
● маянэз (10 г),
● смятана (10 г.),
● пятрушка.
Гатаванне
Ялавічыну, бульбу, бурак, моркву і салёныя агуркі нарэзаць кубікамі, цыбулю нарэзаць дробна. Мяса і гародніну злучыць з фасоллю, дадаць сумесь смятаны і маянэза і перамешаць.
Дзе пакаштаваць
Нацыянальны парк “Прыпяцкі”
+375 (29) 125-00-95
nptourism@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Сашы Глушко, д. 7А
Агроусадьба
Каментары