Вінегрэт “Хатні” з ялавічанай

Склад:

● ялавічына (35 г),

● бурак (20 г),

● бульба (20 г),

● морква (20 г),

● агурок салёны (20 г),

● фасоля кансерваваная (20 г),

● цыбуля (5 г),

● маянэз (10 г),

● смятана (10 г.),

● пятрушка.

Гатаванне

Ялавічыну, бульбу, бурак, моркву і салёныя агуркі нарэзаць кубікамі, цыбулю нарэзаць дробна. Мяса і гародніну злучыць з фасоллю, дадаць сумесь смятаны і маянэза і перамешаць.

Дзе пакаштаваць

Нацыянальны парк Прыпяцкі

+375 (29) 125-00-95

nptourism@tut.by

Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Сашы Глушко, д. 7А

Каментары