Склад:
● яловыя шышкі,
● вада (3 л),
● цукар (3 кг).
Гатаванне
З сярэдзіны траўня з’яўляюцца маладыя шышачкі. Збіраць трэба шышкі даўжынёй не больш за 2 см. На кілаграм шышачак вам спатрэбіцца 3 л вады і 3 кг цукру. Памыць шышкі, змешаць інгрэдыенты. Давеці да кіпення, але не кіпяціць. Даць пастаяць дзень – два, потым паўтарыць працэдуру кіпячэння, да таго моманту, пакуль варэнне не загусцее. Разліць у банкі.
Такое варэнне не толькі мае багаты і насычаны смак, але і дапамагае пры лячэнні прастуды.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Польскі маёнтак”
Ісаева Таццяна
+375 (29) 829-20-13
Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, в. Белая, д. 13
Агроусадьба
Каментары