Склад:
● барановыя рэбры “Ёдзішкі”,
● цыбуля,
● морква,
● капуста,
● таматная паста,
● алей,
● соль,
● перац.
Гатаванне
Барановыя рэбры ў казане з разагрэтым алеем абсмажыць да румянай скарыначкі. Затым дадаць трохі вады і тушыць рэбры 1–1,5 гадзіны. Дадаць цыбулю, моркву, нацёртую на буйной тарцы. Праз 5 хвілін дадаць таматную пасту, соль і перац па смаку. Тушыць яшчэ 5 хвілін і дадаць нашаткаваную капусту.
Усе змешаць і тушыць да гатоўнасці капусты.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Хутар Ёдзішкі”
Абрамава Таццяна
+375 (29) 870-44-18
hutor@edishki.by
Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі
Агроусадьба
Каментары