Склад:
● тварог (1 кг),
● малако (1 л),
● соль (1 ч. л.),
● сода (1 ч. л.),
● сметанковае масла (2 ст. л.),
● яйкі (1–2 шт.).
Гатаванне
1 кг тварагу змяшаць з 1 л малака, нагрэць на павольным агні, бесперапынна памешваючы да зʼяўлення сыроваткі, адцадзіць. У гарачую масу дадаць 1 чайную лыжку солі, 1 чайную лыжку соды, 2 сталовыя лыжкі сметанковага масла, 1–2 яйкі, перамяшаць, падаграваючы на павольным агні. Выкласці ў форму, змазаную алеем.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Дакудава”
Агарка Юры, Агарка Святлана
+375 (29) 280-31-41
Гродзенская вобл., Лідскі р-н, в. Дакудава, д. 14
Агроусадьба
Каментары