Склад:
● малако каровіна (10 л),
● смятана (1–1,5 л),
● расол,
● спецыі.
Гатаванне
10 л неразведзенага малака ледзь давесці да кіпення, потым дадаць 1–1,5 л смятаны (залежыць ад згортвальнасці малака, калі не згортваецца – дадаць больш смятаны). Давесці да кіпення, скінуць на друшляк, запраўлены марляй, даць сцячы, потым укласці у форму пад прэс. Пасля разгортваем марлю. Па жаданні сыр можна пакласці ў расол, каб ён атрымаўся саленаватым, таксама можна дадаць розныя спецыі. Пасля даюць сыру астыць у халодным месцы на працягу 2–3 дзён.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Экслюзіў”
Ерафеева Людміла
+375 (44) 464-65-11
Магілёўская вобл., Слаўгарадскі р-н, в. Гіженка, вул. Кастрычніцкая, д. 9
Агроусадьба
Каментары