Склад:
● бульба,
● мяса,
● сыракваша,
● лаўровы ліст,
● зеляніна,
● соль,
● грыбы.
Гатаванне
Бульбу вымыць і пачысціць. Нарэзаць яе вялікімі кружочкамі і пакласці пластамі ў гаршчок. На бульбу пакласці тонкія лустачкі свініны. У асобным посудзе змяшаць сыраквашу з дробна нарэзаным кропам, цыбуляй, лаўровым лістом і соллю. Заліць сыраквашай бульбу з мясам, зачыніць вечкай і тушыць у духоўцы пры тэмпературы 180 °С на працягу гадзіны.
Дзе пакаштаваць
Аграсядіба “Сядзіба Ос”Орліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
[email protected]
Мінская вобл., Мінскі р-н, пасёлак Ратамка, вул. Падгорная, д. 22
Агроусадьба
Каментары