Скрылькі

Склад

:

● бульба (лепш маладая),

● цыбуля,

● спецыі (чорны перац, базілік, маяран),

● грудзінка (сала з праслойкай), можна салёная,

● смятана.

Гатаванне

У форму для выпякання (змазаную алеем) наразаць пласт сырой неабабранай, добра вымытай бульбы (кружочкамі па 0,5 см таўшчынёй). Злёгку пасаліць, затым – пласт рэпчатай цыбулі (тонкімі кольцамі) і пласт тонка нарэзанай грудзінкі, дадаць спецыі і пакрыць усе тонкім пластом смятаны. Паўтарыць 2–3 пласты і выпякаць каля гадзіны пад вечкам. Гатовую страву пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91

dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.