Шурпа “Ад гаспадара”

Склад:

● бараніна,

● цыбуля,

● перац балгарскі,

● памідоры,

● морква,

● бульба,

● соль,

● перац,

● спецыі.

Гатаванне


Для гатавання выкарыстоўваецца свежае мяса (бараніна), якое абсмажваецца на рашотцы на вуголлі. Затым у казан трэба дадаць нарэзаную свежую гародніну (цыбуля, перац балгарскі, памідоры, морква, бульба), якія абсмажваюцца разам з мясам. Па абʼёме казана дадаць вады. Па смаку дадаць соль, перац, спецыі і прыправы, а таксама дробна нарэзаную зеляніну.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Яблынаўка

Кухто Алена

+375 (29) 711-67-98

+375 (29) 150-18-06

+375 (29) 590-39-28
nadegda@yablonovca.ru

Віцебская вобл., Верхнядзвінскі р-н, в. Вялікае Сяло

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.