Склад:
● бараніна,
● цыбуля,
● перац балгарскі,
● памідоры,
● морква,
● бульба,
● соль,
● перац,
● спецыі.
Гатаванне
Для гатавання выкарыстоўваецца свежае мяса (бараніна), якое абсмажваецца на рашотцы на вуголлі. Затым у казан трэба дадаць нарэзаную свежую гародніну (цыбуля, перац балгарскі, памідоры, морква, бульба), якія абсмажваюцца разам з мясам. Па абʼёме казана дадаць вады. Па смаку дадаць соль, перац, спецыі і прыправы, а таксама дробна нарэзаную зеляніну.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Яблынаўка”
Кухто Алена
+375 (29) 711-67-98
+375 (29) 150-18-06
+375 (29) 590-39-28
[email protected]
Віцебская вобл., Верхнядзвінскі р-н, в. Вялікае Сяло
Агроусадьба
Каментары