Рыбныя клёцкі

Склад:

● рыба белых гатункаў (шчупак, падлешчык, лешч, судак),

● цыбуля,

● свежае сала,

● спецыі,

● яйка,

● манныя крупы.

Гатаванне

Рыбу пачысціць, зняць філе і прапусціць праз мясасечку 2 разы. У фарш дадаць цыбулю, свежае сала, спецыі, яйка і манныя крупы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Петухоўшчына

Кордыш Крысціна, Герцава Юлія

+375 (29) 211-48-68

+375 (29) 510-54-65

info@petushki.by

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Петухоўшчына

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.