Рыбныя каўкі з гараднінай

Склад:

● рыба,

● яйка,

● морква,

● цыбуля,

● масла сметанковае,

● кабачок,

● баклажан,

● часнок,

● спецыі.

Гатаванне

Свежазлоўленую рыбу здрабніць з даданнем вострых прыпраў, зфарміраваць у выглядзе галак, тушыць на “падушцы” са свежай гародніны і прыпраў. Кабачок, баклажан, часнок, цыбулю наразаць дробна і абсмажыць на сметанковым масле на чыгуннай патэльні ў форме аладак.

Дзе пакаштаваць

Аграсядіба Сядзіба Ос

Орліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
usadba-os@mail.ru
Мінская вобл., Мінскі р-н, пас. Ратамка, вул. Падгорная, д. 22

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.