Рыбныя каўкі з гараднінай

Склад:

● рыба,

● яйка,

● морква,

● цыбуля,

● масла сметанковае,

● кабачок,

● баклажан,

● часнок,

● спецыі.

Гатаванне

Свежазлоўленую рыбу здрабніць з даданнем вострых прыпраў, зфарміраваць у выглядзе галак, тушыць на “падушцы” са свежай гародніны і прыпраў. Кабачок, баклажан, часнок, цыбулю наразаць дробна і абсмажыць на сметанковым масле на чыгуннай патэльні ў форме аладак.

Дзе пакаштаваць

Аграсядіба Сядзіба Ос

Орліс Дзяніс
+375 (29) 317-78-46
[email protected]
Мінская вобл., Мінскі р-н, пас. Ратамка, вул. Падгорная, д. 22

Агроусадьба

Каментары