Рулька па-налібоцку

Склад:

● рулька (1шт.),

● пярлоўка (0,5 кг),

● фасоля (0,5 кг),

● часнок (1 галоўка),

● морква (2 шт.).

Гатаванне

Гатуецца ў рускай печы ў чатырох- ці пяцілітровым чыгунку, куды закладваецца свіная або ялавічная рулька, пярлоўка, фасоля, зубкі часнаку і кубікі морквы. Усё гэта заліць падсоленай вадой (1,5 л). Змесціва гатаваць у напаленай, гарачай печы да мяккасці. У канцы прыгатавання дадаць прыправы па смаку (можна выкарыстоўваць крамны набор для плову).

Рулька па-налібоцку падаецца на стол на вялікім блюдзе.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Налібоцкія васількіШакун Марыя
+375 (29) 313-78-64
forestboy@tut.by
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16

Агроусадьба

Каментары