Патапцы (грэнкі) з салам

Склад:

● хлеб чорны (2 лустачкі),

● сала (25 г),

● маянэз (20 г),

● алей для смажання (2 ст. л.),

● зеляніна (для ўпрыгожвання).

Гатаванне

На разагрэтую патэльню з алеем покласці хлеб, абсмажыць яго з двух бакоў да залацістай скарыначкі. Потым нацерці хлеб часнаком. Змешаць сала (нарэзаць дробнымі кубікамі) з маянэзам. Выкласці на хлеб атрыманую масу. Упрыгожыць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-Палкі

Шышоў Віталь

+375 (29) 697 93 99

dnepr-les12@mail.com

Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, 9

Агроусадьба

Каментары