Патапцы (грэнкі) з салам

Склад:

● хлеб чорны (2 лустачкі),

● сала (25 г),

● маянэз (20 г),

● алей для смажання (2 ст. л.),

● зеляніна (для ўпрыгожвання).

Гатаванне

На разагрэтую патэльню з алеем покласці хлеб, абсмажыць яго з двух бакоў да залацістай скарыначкі. Потым нацерці хлеб часнаком. Змешаць сала (нарэзаць дробнымі кубікамі) з маянэзам. Выкласці на хлеб атрыманую масу. Упрыгожыць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-Палкі

Шышоў Віталь

+375 (29) 697 93 99

dnepr-les12@mail.com

Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.