Склад:
● яйкі,
● соль,
● цукар,
● малако,
● мука,
● тварог,
● масла сметанкавае,
● ванілін.
Гатаванне
Бліны: яйка, соль, цукар размешваюць, дадаюць халоднае малако (50 % нормы), усыпаюць муку і ўзбіваць да атрымання аднастайнай масы, паступова дадаючы пакінутае малако. Блінцы выпякаюць на патэльнях да румянага колеру.
Начынне: тварог праціраем да аднастайнай масы, затым дадаём яйкі, муку, цукар, масла сметанковае, ванілін і ўсё дбайна змешваем.
На гатовы блінец выкладваем начынне, загортваем у выглядзе прастакутных пляскатых піражкоў, абсмажваем з абодвух бакоў і ставім у духоўку для запякання.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Тадосі”Анішчанак Валянціна
+375 (29) 390-36-47
tadosi@tut.by
Гомельская вобл., Петрыкаўскі р-н, а. г. Ляскавічы, вул. Камсамольская, д. 28
Агроусадьба
Каментары