Лазенкаўская гарбата

Склад:

● кіпрэй,

● святаяннік,

● чабор,

● мята,

● шыпшына.

Гатаванне

На адзін кубачак гарбаты спатрэбіцца: адна чайная лыжка кіпрэю, менш за паўлыжачкі святаянніку, столькі ж чабору, зусім крыху мяты (каб не перабівала смак і каб дадаць духмянага водару), а таксама дзве альбо тры сушаныя ягады шыпшыны (іх трэба разрэзаць нажом на палавінкі, альбо раструшчыць). Усё гэта заліць кіпенем і даць настаяцца 5 хвілін.

Робіцца такая гарбата абавязкова з крынічнай вады і падаецца з лазенкаўскімі фірмовымі блінамі з ляснымі арэхамі і мёдам.

Дзе пакаштаваць

Фальварак Лазенкі
Кулягін Сяргей
+375 (29) 687-76-57
sobkorsk@mail.ru
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Навасёлкі, д. 3

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.