Курыца па хатняму

Склад:

●курыца,

●часнык,

●цыбуля,

● маянэз.

●кетчуп,

●соль і спецыі,

●бульба ці іншая гародніна – па жаданні.

Гатаванне

Нарэзаць цыбулю дробнымі кавалачкамі, часнык прапусціць праз прэс. Змяшаць маянэз з кетчупам (або таматавай пастай), часныком і цыбуляй. Гэтым марынадам абмазаць тушку, прысыпаць спецыямі. Марынаваць 1гадзіну пад плёнкай. Падрыхтаваць гародніну (бульбу, кабачок, тамат), нарэзаць кубікамі і змясціць у рукаў для запякання. Выкласці курачку на “падушку” з гародніны, завязаць рукаў. Пакласці пакет на бляху. Паставіць у разагрэтую духоўку на 1,5 гадзіны, запякаць пры тэмпературы 200 °С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.